5 Mayıs İlkokulu

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci -veli -öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Çağdaş eğitim anlayışı ışığında birbiriyle eş güdüm içerisinde çalışan bir ekip olarak öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun bilgili,bilinçli ve kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 12:30-17:20
Isınma: Kömür - Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Futbol,Basketbol,Voleybol,Masa Tenisi,Akıl ve Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0438 351 32 14

WEB - https://besmayisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Güngör Mah. Güngör Cad. No39

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Güngör Mah. Güngör Cad. No:39 Yüksekova/HAKKARİ

Adres - Güngör Mah. Güngör Cad. No39

Ulaşım İlçe merkezine yürüme mesafesindedir. Merkezden Güngör Caddesini takip edince 5-10 dk yürüme sonrası yolun solunda kalmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir, Hakkari İl merkezine uzaklık 80 km dir.